fbpx

Hos byTrampenau finder du unikke smykker, som er designet ud fra min intuition, æstetiske sans og stenenes energier og betydning.

Alle smykker er håndlavede og fremstillet i en kærlig og respektfuld atmosfære. Jeg sidder ofte fordybet i en magisk, meditativ tilstand og lader passionen få frit spil, når jeg kreerer smykkerne.

Vælg dit smykke ud fra hvad du synes er smukt, ud fra stenenes betydning eller lad blot din intuition lede dig frem til lige præcis dit smykke.

Alle armbånd og Malakæder er lavet af halvædelsten og krystaller, som man gennem århundreder har været kendt for hver deres unikke energier og healende effekt.

Hvis du er tiltrukket af nogle af de smukke smykker du finder her på siden og/eller på min Instragram eller Facebook side – så bestiller du dem blot ved at skrive til mig.

Alle Malakæder er bundet med 108 stenperler. Alle armbånd kan fåes i den størrelse du ønsker – du måler blot omkring dit håndled og giver mig besked. Typisk laves de i 16, 17, 18 og 19cm.

Du kan også få lavet din helt personlige Malakæde eller HåndledsMala med personligt budskab til DIG. Se nedenfor.

Nogle mennesker ynder at gå med halvædelsten og krystaller i lommen for at modtage støtten fra netop de sten, som de har valgt. Jeg er klart tilhænger af, at bære stenene som smykker om håndled eller om halsen og tæt ved hjertet.

byTrampenau - Enjoy the Magic of Life

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, inspiration og tilbud direkte i din indbakke.

Tak, så er du tilmeldt nyhedsbrevet.