fbpx

Magisk Livsnyder

DIN vej, DIN intuition, DIN frie vilje, DINE valg til et liv fyldt med magisk livsnyderi
Hvad vej skal jeg gå? Hvilken beslutning skal jeg tage? Hvad er mit næste skridt?

Ydre støj fra omverdenen og indre støj fra dit ego, dine overbevisninger og udtjente vaner kan sætte sig som en tåge, der gør det svært for dig at se klart.

Vi har alle brug for og gavn af en øjenåbner, ny inspiration, kærlig støtte og vejledning til at se klart igen og dermed sætte os selv i stand til at træffe de beslutninger som er rigtige for os.

Jeg tilbyder dig støtte og inspiration via clairvoyance, hvor jeg formidler videre til dig, hvad jeg fornemmer i dit energifelt, fra din sjælsessens og fra den spirituelle verden. Formålet er at øge din bevidsthed omkring det du står i, formidle inspiration og indsigter til dig og min erfaring er, at du ofte får muligheden for at se tingene fra et andet perspektiv – enten nu eller når du er klar til at indsigten lander hos dig.

Du vil opleve at jeg fornemmer og formidler meget i det følelsesmæssige aspekt og ud fra dit indre potentiale. Min måde at arbejde clairvoyant på indebærer at se dig i dit højeste lys, belyse hvad der står i vejen for dig samt formidle inspiration og råd til at du kan arbejde videre og med dit frie valg kan tage de valg som er rigtige for dig.

WAUW kan jeg kun sige  Havde en super god oplevelse til clairvoyance session hos Kirsten idag. Min aller første, og hun kom ind på alt hvad jeg havde brug for at høre uden at kende mig eller min situation. Det fik mig bekræftet i at jeg godt kan følge de budskaber jeg modtager dagligt, og jeg er ikke længere i tvivl om at der findes mere mellem himmel og jord og at man bare skal tro på det og sig selv. Det har virkelig hjulpet mig og givet mig mod på livet igen  Så mange tusind tak   
Anita F.

Bliv set i dit højeste lys og få støtte, vejledning og inspiration til at komme videre på din vej.

Jeg har fuldt tillid til, at den spirituelle verden støtter mig i at formidle netop det, som du har brug for lige nu. Derfor kan hverken du eller jeg på forhånd vide hvilke budskaber du vil modtage i sessionen. Ofte kommer jeg ind på netop det du opsøger mig for og ellers har du altid mulighed for at stille mig spørgsmål eller bede om at få et specifikt emne belyst til sidst i sessionen.

Under clairvoyancen skabes et særligt healende rum og denne healing kan arbejde videre hos dig et stykke tid efter clairvoyancen. Derfor taler vi ikke meget sammen efter clairvoyancen, for netop ikke at bryde denne healende atmosfære, som du kan drage nytte af efterfølgende.

Din clairvoyance session foregår i en kærlig, rummelig og imødekommende atmosfære. Enten fysisk hos byTrampenau i Vejle eller online.

En clairvoyance session koster 975,- kr og varer ca 1 time.

Jeg tilbyder dig at optage sessionen og sende den til dig.

Jeg er medlem af Clairvoyant Foreningen og overholder deres etiske regler.

1000 tak for en rigtig god clairvoyance i formiddags. Du ramte rigtig meget plet med mange ting og har samtidig givet mig mange ting at tænke over samt nogle gode billeder på “ting” som gjorde det nemmere for mig at forstå tingene på en anden måde. Alt i alt en super god oplevelse.
Bo N.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, inspiration og tilbud direkte i din indbakke.

Tak, så er du tilmeldt nyhedsbrevet.