fbpx

Magisk Livsnyder

Your life becomes a masterpiece, when you learn to master peace

Vejle

Arrangementet foregår i byTrampenau butikken på Gammelhavn 9b, Kld TH, 7100 Vejle

Kakaoceremoni 

Onsdag den 10. august 2022 – kl. 17.15 – 18.45

 

Giv dig selv en selvkærlig pause og sæt fokus på nærvær, livsglæde og en meditativ stund.
Vi slipper alt for en stund og nyder en dejlig kop ceremoniel kakao, vender blikket indad, du guides i  meditation og kakaoceremoni.
Vi slutter af med at trække et smukt Orakelkort og lader os yderligere inspirere af budskaberne.
Kom med til 1 1/2 time med:
🌑 Kakaoceremoni
🌑 Guidet meditation
🌑 Orakelkort
Alle er velkomne – kom lige som du er, uanset om du har mediteret før eller aldrig.
byTrampenau butikken danner smukke rammer om arrangementet og her er underlag og meditationspuder.
Prisen for arrangementet er 225kr.
Vidundelig oplevelse hos magisk livsnyder … Kirsten er en fantastisk guide ind i medtitationens forunderlige verden , hun formår virkelig at skabe et rum for fordybelse , nærvær og masser af kærlighed … Birgitte

Jeg var i sidste uge i Vejle og mediterede med Kirsten og to andre. Det var en tryg og god oplevelse. Kirsten har en fantastisk hyggeligt rum, som næsten er skabt til selvkærlighed og god energi. Kirsten er nærværende og skøn at være sammen med. Kan klart anbefale meditationer med Kirsten. Prøv det! Ulla

Tid til dig – støtte – hjertevarme – inspiration – nærvær

At finde helt derind hvor din visdom er, kræver at du tør være alene og stille med dig selv. At du tør blive i din stilhed og mærke hvad der dukker op. At du tør åbne dit hjerte. Min erfaring er, at en fast meditationspraksis, hvor DU møder op og møder DIG, er vejen ind.

At meditere hver morgen, inden du går igang med dine gøremål, kan sætte dagsordenen for dit humør og hele din væren for dagen.

Jeg ved, at vi er mange som, stille og roligt finder ind til vores sande jeg. Som tør åbne lag efter lag og se hvad der gemmer sig. Som har modet til at møde det som er – den vi er. Både det lyse og det mørke. Vi er det hele og vi skal bruge det hele.

I en travl hverdag kan det være en udfordring at finde tiden til at finde roen. Måske finder du det svært at prioritere tiden til dig.

Der er løbende arrangementer med Kakaoceremoni og meditation samt kvindecirklerne CIRKEL AF VISE KVINDER og du er så velkommen.

 

Vi skaber i fællesskab et rum med hjertevarme og god energi. Kom lige som du er – alt er som det skal være.

Har haft en fantastisk oplevelse med meditation hos Magisk Livsnyder.
Det var en helt speciel aften, hvor vi mødtes 4 fremmede kvinder.
Der blev både grint og grædt.. delt livsoplevelser og drømme.
Høj på en helt igennem fantastisk aften og et møde med nogle skønne kvinder rigere, tog jeg hjem, fyldt med ny energi, ro og en appetit på det nye i mit liv…. troen på, at det nok skal lykkes og en glæde over næste gang, jeg skal ind til meditation. Det er bestemt ikke sidste gang og jeg kan klart anbefale det. TAK til dig Kirsten, for at gøre denne oplevelse mulig og jeg glæder mig til næste gang… Zoey

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, inspiration og tilbud direkte i din indbakke.

Tak, så er du tilmeldt nyhedsbrevet.