fbpx

Magisk Livsnyder

Giv slip, lad dig guide og lad dig støtte i din vidunderlige proces

Måske har du aldrig mediteret før og vil gerne guides og støttes i at starte din meditationspraksis op.

Måske er du vant til at meditere, men savner et friskt input og lidt inspiration til at vedligeholde din meditationspraksis.

Her på siden finder du on-line guidede meditationer og visualiseringsøvelser. Ved køb har du mulighed for at downloade.

Du guides af min rolige og blide stemme til forskellige temaer.

Jeg får mange tilbagemeldinger om, at meditationerne har en healende effekt og at der gradvist, i takt med den jævnlige meditation,  sker en ændret tilgang til livet. Mere ro, mere accept af det som er, mere livsglæde, mere energi, mere styrke og mere handlekraft.

Det er en ubeskrivelig gave, når du først oplever at være tæt på din indre visdom og når du oplever den vidunderlige fred og ro, som du har allerdybest inde i dig. Det er guddommeligt stort, når du mærker indefra hvad der føles godt og rigtigt for dig – fremfor at forsøge at tænke dig til det, fremfor at bruge din kontrol og din logik.

Uden tvivl har regelmæssig meditation ændret alt for mig. Udover at jeg elsker at give mig selv den ro og selvkærlige pause, som det er at meditere, så er der opstået følgende:

♥️  Dyb indre ro, hvor jeg virkelig mærker mig selv
♥️  Accept af at tingene er som de er
♥️  Troen på jeg kan finde alle mine svar
♥️  Troen på at jeg kan ændre det jeg ønsker
♥️  Troen på at jeg kan opnå det jeg ønsker
♥️  Frihed til at være mig selv og lade andre være dem selv

Jeg slipper aldrig meditationen – føler mig overbevist om at mit hjerte, min sjæl, mit sind og min krop samles i en højere enhed via meditation.

Mediter uden forventninger til noget som helst – bare mediter, bare vær stille med dig selv, bare lad det ske som det sker. Uden forventninger!


AT MEDITERE STYRKER DIG

Din meditation er med til at give mig en hverdag, hvor jeg er mere i ro med mig selv samt har mere energi og overskud. Sikkert fordi jeg igennem dine guidninger ind til min indre have, får mulighed for at mærke dybt efter, hvad der rører sig i mig her og nu.

Din rolige og blide stemme fører mig dybt ind i mig selv via din trygge og vekslende guiding med den altid samme kendte begyndelse. Denne fremgangsmåde giver mig en tryg og rar oplevelse af at mærke mig selv og mine behov.

Vibeke P.

Med en rolig og hjertelig guidning ind i meditationen, finder jeg tilbage til min indre ro og svar på de ting, som måtte fylde lidt for meget i mig. Det er en fantastisk givende oplevelse.
Dorte A.

Kirsten er en fantastisk guide ind i medtitationens forunderlige verden , hun formår virkelig at skabe et rum for fordybelse , nærvær og masser af kærlighed …
Birgitte P.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, inspiration og tilbud direkte i din indbakke.

Tak, så er du tilmeldt nyhedsbrevet.