fbpx

Magisk Livsnyder

Få hjælp til din egen personlige udvikling - bliv hel ved at acceptere og integrere ALLE sider af DIG

Book en GRATIS og uforpligtende session, så du kan fornemme om et intensivt og personligt coaching forløb er noget for dig.

Integrativ coaching, som coaching metode, er udviklet af Debbie Ford og er anerkendt verden over, som en metode til følelsesmæssig healing og varig transformation.

Debbie Ford har uddannet coaches verden over og skrevet bøger, som har inspireret tusindvis af mennesker. Jeg anbefaler alle hendes bøger, men især “Kast lys over skyggen”, hvis ikke du tidligere har stiftet bekendtskab med Debbie Ford.

 

Lever du det liv, du drømmer om?

Er du i balance og føler en indre ro?

Du har selv alle svarene til alle dine spørgsmål. And so it is!

De svar du i dagligdagen søger. De rigtige svar som du kæmper for at regne ud. Den viden du synes du burde have og som din fornuft burde hjælpe dig med at finde. De svar som den ydre verden i form at veninder, familie, bøger, magasiner, facebook har masser af bud på.

Men måske leder du det forkerte sted?

Hvad hvis du vender blikket indad og tillader dig at lytte og mærke efter hvad der er rigtigt for dig? Svarene findes derinde i dig – inderst inde – hvad enten du finder det i dit hjerte, i din mave eller hvor i kroppen det føles rigtigt for dig. Tillad dig at lade din indre visdom guide dig – den ved ALTID hvad du søger og hvad du skal gøre.

Integrativ coaching fokuserer på, at du finder svarene indeni dig. I hver session guides du til at få forbindelse til din indre visdom. Du guides til at finde svarene i dit hjerte fremfor i dit hoved. Der dukker ganske ofte svar op, som du måske ikke ventede, for de er måske anderledes end du havde tænkt. De svar kommer fra dit hjerte og din underbevidsthed.

Hvis du virkelig ønsker at skabe en forandring i dit liv, og du er villig til at gøre det dybdegående arbejde der skal til, har du mulighed for at skabe en varig forandring. Du får set på de ting, som kører i din underbevidsthed og styrer dit liv. De dybe mønstre, vaner og blokeringer  du på et tidspunkt har skabt og som nu er en integreret del af dig og som på uhensigtsmæssig vis styrer din adfærd – uden du formentlig ved det.

Integrativ coaching er baseret på, at vi som mennesker er det hele. Vi rummer alle følelser og egenskaber – også dem vi ikke kan lide! For at kunne leve mere frit og forfølge det liv som du drømmer om, er det vigtigt du arbejder med dine skyggesider. De sider du måske bryder dig mindst om hos dig selv, de egenskaber som du gemmer helt væk, er måske lige præcis dem du skal gøre mere brug af, for at blive mere hel og nå i mål med dine drømme.

Du får hjælp til at:

 • Visualisere dine drømme og mål – hvad er det du vil?
 • Afdække hvad der står i vejen for dig – blokeringer, overbevisninger, undskyldninger, modstand, uhensigtsmæssige adfærdsmønstre…
 • Heale gamle følelsesmæssige sår og slutte fred med din fortid og din historie
 • Afdække, vedkende dig og rumme flere aspekter af dig selv
 • Opnå mere følelsesmæssig frihed og blive et mere autentisk DIG
 • Tage ud på din rejse for at blive mere hel og finde din power
Jeg er først og fremmest en Magisk livsnyder der sætter pris på at være MIG med alt det jeg rummer – både det jeg sætter meget pris på og det jeg sætter knap så meget pris på. For mig er følgende livsvigtigt:

 • at være autentisk og fri
 • at være i tillid – til mig selv, mine omgivelser og hele universet
 • nyde livet og være opmærksom på samt bevidst om alle de magiske finurligheder livet tilbyder
 • at huske, at jeg selv har alle svarene inde i mig. Min indre visdom kan guide mig til at få mine drømme til at gå i opfyldelse – hvis jeg lytter og handler på det.

Jeg vil glæde mig over, hvis du føler dig inspireret til at tage din udvikling et skridt dybere og det vil være en ære, at få lov at hjælpe dig på vej.

 

Et personligt coaching forløb giver dig:

 • 10 sessioner á 60-90 minutters varighed, hvor du tages igennem et dybdegående personligt udviklingsforløb
 • Nøje planlagte temaer til hver session, så du kan tage din udvikling og transformation skridt for skridt
 • Sessioner som indeholder centreringsøvelse, opfølgning på tidligere session og målsætninger, beskrivelse af tema, guidet visualisering.
 • Herudover tilbydes du en introduktionssession og en opfølgende session ca 3 uger efter dit 10-ugers forløb.

Som udgangspunkt foregår sessionerne via skype eller telefon, så du kan sidde i fred og ro hjemme hos dig selv.
Ønsker du face-to-face sessioner, så kontakter du mig blot med dit ønske.

Pris for hele forløbet er: kr 8.500,- 
Der kan aftales betaling i 3 rater á kr 2.900,-

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, inspiration og tilbud direkte i din indbakke.

Tak, så er du tilmeldt nyhedsbrevet.