fbpx

Malakæden insisterede bare på at blive sammensat og give sit budskab og støtte.

Denne gang til MIG??

På et hotelværelse i Prag – fordi det bare ikke kunne vente?

Jeg ved hvor powerfuld den personlige Malakæde kan være, for jeg får så dejlige tilbagemeldinger fra Jer???? M

Men jeg er alligevel blown away af den styrke denne Malakæde kommer med til mig. Et lille strejf af “åh, hvor du bare ser mig, hvor jeg er i livet lige nu” rammer mig blidt og jeg føler mig set.

“Du føler dig set af din Malakæde???” tænker du måske. Og ja, det er lige præcis sådan det er – set og støttet.

Jeg deler aldrig de personlige budskaber og navne på Jeres special designede Malakæder – for det er Jeres. Men jeg får lyst til at dele min egen Malakæde historie her.

Jeg er i Prag på ferie og som den passionerede nørd jeg er, har jeg lidt perler og tråd med i kufferten – bare nu hvis?

Jeg har de sidste dage set og mærket så mange “tilfældigheder”. Bogen fra en cafe, jeg bare måtte spørge om han ville låne mig en døgns tid. Den handlede meget om tillid, tro på sig selv, gå efter dine drømme… Sårbarhed og “uvelkomne” følelser med deres budskab, der får lov at titte mere frem hos mig – ofte gemmer min ubevidste side dem nemlig straks af vejen, “det må jeg se på en anden dag?” Den lille vildt hyggelige boghandel der pludselig lå foran mig og flere bøger der kaldte så stærkt på mig.

Mit valg at følge den vej vinden blæser – den blæste mig lige hen til en smuk kvinde som lavede unikke kobbervedhæng, som jeg vil bruge til Malakæder.

Jeg er sikker på det ikke er “tilfældigheder”, men derimod små hints til mig. Hints der peger på noget af det som er oppe i livet for mig lige nu. Jeg har lagt mærke til “tilfældighederne” og føler de er som perler på en snor  – den smukke snirklede snor som er min livsvej.

Nå – tilbage til MIN Malakæde som bare får mig til at lyse op❤️

Den hedder “Aldrig har du været smukkere” og har disse budskaber til mig:

? Sårbarhed er din styrke. Du vækkes så meget til live, ved at åbne op for det hele.

? I have Faith in myself. Når du tror på DIG helt ind i kernen af dig, så er alt muligt. Go rock that boat.

? Der er en positiv vinkel på alt. Mærk den, føl den og du ved hvad vej DIN vind blæser.

Jeg har min Malakæde på hele tiden, mærker dens energier og budskaber, mediterer med den og elsker bare at have den om halsen og tæt ved mit hjerte . Jeg føler virkelig en støtte, en ubetinget kærlighed og en styrke fra min smukke Malakæde.

 

Jeg designer  meget gerne din personlige Malakæde og bruger min intuition til at vælge stenperlerne og udseende. Når din Mala er færdig, renser jeg den respektfuldt i røgen fra Salvie og mærker clairvoyant ind i hvad din Malakæde hedder og hvilke budskaber den har til dig. Har du ønsker til din kæde, tager jeg naturligvis gerne hensyn til det. Den koster 675 kr ekskl. forsendelse.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, inspiration og tilbud direkte i din indbakke.

Tak, så er du tilmeldt nyhedsbrevet.

God karma

Føler du dig inspireret, så send gerne inspirationen videre og del i dit netværk