fbpx

Det er som om, at vi er rigtig mange der oplever forandringer i livet i øjeblikket.

Store som små forandringer.

Forandringer, der er baseret på valg vi selv tager eller forandringer, der er uden for vores kontrol.

Vigtigst af alt er, hvordan vi reagerer, når forandringens vinde blæser omkring os. Når ikke vi har forbindelse til vores indre ro og kan stå fast i vores egen kerne, er vi ofte i tankernes vold og oplever:

  • Modstand mod forandring.
  • Bekymringer – hvad kommer der til at ske?
  • Tvivl – tør jeg slippe det gamle og hvad bringer det nye?
  • Frygt – er jeg god nok, kan jeg klare det her?
  • Frustration – jeg kan ikke ændre på det, det er uden for min kontrol.

Worst case scenario:
Stormen raser omkring os med ukonstruktive tanker, følelser der løber løbsk, frygtsomme fremtids-scenarier udspiller sig og vi kan ikke se os ud af det på nogen måde. En negativ spiral er godt i gang.

I virkelighedens smukke bevidstheds-lys, står vi i eller står overfor en forandring, der kan føre ud af veje, som vi  aldrig troede var mulige for os at gå ud af. Måske er det netop disse forandringer, som bringer dig masser af overflod af det du mest af alt ønsker dig.

Der er nogle vigtige skridt her:

❤️  ACCEPT af det som er.
❤️  OVERGIVELSE til det som er.
❤️  TILLID til det som er på vej.

Forandringens vinde har sit gode tag i mig i øjeblikket og i et stykke tid har min bevidsthed hængt passivt på en knage og jeg har ladet mig styre af min frygt og min modstand. Det er der absolut INTET kommet ud af, andet end spekulationer der ikke kan bruges til noget som helst.

En meget tidlig morgenstund  mærkede jeg intuitivt hvad der skulle til, for at ændre det hele for mig.

Det kom der en meget smuk, intuitiv indtalt, hjertebaseret meditation/visualiering ud af.

Jeg følte mig guidet til at guide meditationen “Den gyldne bekymringskurv”  og den viste sig at indeholde lige de ord, de følelser, den healing og de visioner, som jeg havde brug for til at:

❤️ Give slip på frygt og modstand og mærke tillid – til Universet og til Mig ❤️

Jeg lytter til den hver dag i øjeblikket og den er med til at give mig fred, frihed, positivt perspektiv og fremfor alt tillid til at alt løser sig på allerbedste vis. Meditationen er dejlig lang og tillader mig virkelig at fordybe mig i mig selv og alt det som er.

 

Den guidede meditation og visualisering “Den gyldne bekymringskurv” kan du finde lige her https://www.magisklivsnyder.dk/guidede-meditationer-2/

Varighed: 37 minutter
Pris: 75 kr

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, inspiration og tilbud direkte i din indbakke.

Tak, så er du tilmeldt nyhedsbrevet.

God karma

Føler du dig inspireret, så send gerne inspirationen videre og del i dit netværk