fbpx

Jeg har ventet og ventet og ventet…

Jeg har været bekymret, jeg har savnet og jeg har ventet. Men jeg har også været tålmodig og tillidsfuld – stolet på processen. Stolet på, at alt er som det skal være lige nu. Med den accept, har jeg kunnet justere –  stille og roligt til de rette vækstbetingelser og omgivelser.

Jeg har fokuseret på:

  • Kærlighed til dig, som du er.
  • Tillid til at du blomster igen, når du er klar.
  • Positive tanker og anerkendelse af, at du har brug for at omstille dig i dit tempo.
  • At nære dig med vand, gødning og opbakning.

Endelig kom blomsterknopperne og jeg fulgte dig og ventede på du skulle springe ud. Jeg ventede tålmodigt på, at din allerførste blomsterknop i et helt år, ville springe ud i fuldt flor. Den sad så længe på stilken og jeg ventede sammen med dig, så længe. Blomsterknoppen valgte en anden vej – den faldt af uden at blomstre.

Jeg finder fred med, at du har brug for flere forsøg. Du øver dig. Måske er du bange for at blomstre i fuldt flor – måske tør du ikke springe ud endnu. Det er din proces og jeg har tillid til dig.

I morges lystes hele stuen op – du havde valgt at springe ud. Du er altid smuk, men lige nu, når du står der, helt som dig i fuldt flor, ja så har du aldrig været smukkere.

Du har i din proces vist mig noget meget vigtigt og jeg er taknemmelig.

Tak min kæreste Hawaii blomst – du er så dyrebar og værdifuld.

Vi mennesker kan heller ikke forcere vores udvikling – vi kan vælge at gå vores udviklings vej.

Vi blomster først rent og i fuldt flor, når vi accepterer at skabe de rette betingelser for os selv og når vi accepterer at tage vores udvikling i de step, hvor vi kan have hele os selv med i processen.

Ingen kan presse os til at blomstre. Men vi næres af omsorg, anerkendelse og kærlige skub – det er som vand og gødning for os.

Så husk at anerkende glæden i processen fra blomsterknoppen, der langsomt modnes og vokser sig større og til den pludseligt folder sig  ud i fuldt flor – lige præcis når den er klar.

Du skal ikke sammenligne dig med planten ved siden af – for den har sin proces og du har din. Jeres blomstring er forskellig – I er hver især unikke. Det er lige som det skal være.

 Idag satte jeg mig lige ved siden af den overvældende smukke røde blomst og mediterede – jeg fandt min ro, mødte dyrebare indsigter og holdt et stort og glædesfyldt smil i lang tid. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, inspiration og tilbud direkte i din indbakke.

Tak, så er du tilmeldt nyhedsbrevet.

God karma

Føler du dig inspireret, så send gerne inspirationen videre og del i dit netværk