fbpx

Jeg har den sidste uge været i kurvernes paradis – Sydafrika – omgivet af smukke brede hofter og store gyngende numser.

De sydafrikanske kvinder jeg med beundring har tilladt mig at iagttage, virker til at være yderst tilfredse med sig selv og deres kroppe. Det virker som om, de stolt viser deres flotte kurvede hofter og fyldige numser frem. De er hverken gemt bag store nederdele eller dækkende tunikaer – tværtimod fremhævet i tøj som tæt følger formerne.

Jeg synes simpelthen, at de er ualmindelig flotte kvinder. Både fordi de har de smukke kvindelige former og i særdeleshed fordi de hviler så meget i deres krop. Det er nok i virkeligheden det, som får dem til at stråle allermest.

Sikke en kontrast til mange af de idealer, som vi i en stor del af Danmark har opbygget. Idealet om at vi skal være tynde og slanke – endelig ikke have for brede hofter, store lår eller store numser (og skal numsen være stor, så skal den da for enhver pris være toptrænet).

Fuck idealerne om, at vi skal se ud på en bestemt måde!

Det er tid til at tage et valg – jagter du konstant idealerne eller vælger du dig, den du er og det du kan lide?

En kvinde stråler bare SÅ meget, når hun er tilfreds med sig selv. Så elsk nu hele dig, lige som du er og lad dit smukke lys stråle.

Jeg har hermed besluttet at elske min fyldige numse endnu mere og sende den kærlige tanker i stedet for skæld ud.

Det er ikke lig med, at jeg ikke ønsker at holde mig i form, for det gør jeg helt bestemt – men det er af kærlighed til mig og fordi jeg ønsker at leve et sundt liv – ikke fordi jeg jagter idealer, som andre har sat op

Vær god og kærlig mod dig selv, accepter alle sider af dig, mærk hvordan kærligheden spreder sig – først i og til dig og dernæst til alle andre og hele verden.

Shine bright!!!

 

 

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, inspiration og tilbud direkte i din indbakke.

Tak, så er du tilmeldt nyhedsbrevet.

God karma

Føler du dig inspireret, så send gerne inspirationen videre og del i dit netværk