fbpx

..min magiske livsnyder med mig, uanset hvor i verden jeg befinder mig.

Jeg kan hver eneste dag kontakte min indre ro og min indre visdom, for jeg har den altid med mig. Afhængig af hvad jeg lige står i, kan jeg altid via meditation blive stille med mig selv og give mig noget af det, som jeg har brug for – feks at genfinde balancen, at nyde alt er som det er, at styrke selvværdet, at mærke efter hvilke valg jeg skal tage…

Det er ret trygt for mig at være rejsekammerat med min allerbedste ven (MIG).

Jeg har også altid den del af mig med som er en magisk livsnyder. Jeg kan næsten altid finde et eller andet at nyde, også selv om jeg er på arbejde feks. Det er klart et valg jeg har taget, at jeg vil finde-mærke- se-opleve-sanse noget af alt det magiske der er at nyde.

Jeg har besluttet, at jeg nyder både før, samtidig og efter, at jeg yder. Det fungerer så godt og jeg har een gang for alle droppet det gamle ordsprog “du skal yde før du kan nyde”.

Iøvrigt så nyder jeg så meget at meditere og forbinde mig med mig selv.

Hvad med dig? Føler du dig heller aldrig ensom, selv om du er alene på farten?

Eller mangler du at finde den der nære kontakt med dig selv, som giver dig den følelse af tryghed og tillid til, at alt er som det skal være og det hele går som det skal.

Jeg anbefaler at meditere!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, inspiration og tilbud direkte i din indbakke.

Tak, så er du tilmeldt nyhedsbrevet.

God karma

Føler du dig inspireret, så send gerne inspirationen videre og del i dit netværk