fbpx

De fleste af os har på et tidspunkt bygget os lag og værn, som vi kan gemme os bag. Det er oftest sket ubevidst. Lag på lag har vi lagt på os, som en beskyttelse mod noget, som vi syntes var hårdt.

Hvis du har glemt den virkelige DIG, så vil der på et tidspunkt i livet opstå en nagende utilfredshed og ubalance. For hvis ikke vi lever i tråd med den vi virkelig er, men derimod som den vi tror det nok er bedst vi er, så lever vi vel i virkeligheden halvt eller endnu værre – mindre end halvt.

Men, så gælder det om at tage den nagende utilfredshed og ubalance alvorligt! For du kan komme til at leve mere end halvt – langt mere end halvt!

Jo flere a-ha oplevelser du har med dig selv, jo flere lag skræller du af og kommer tættere ind til dit hjerte. Tættere ind til DIG, den du virkelig er. Den DIG, der ikke behøver at kæmpe sig gennem livet. Den sande DIG, som ved hvem du er og dermed kan stå bedre med og imod livets glæder og sorger.

Når vi bliver nysgerrige på os selv, nysgerrige på hvem vi virkelig er og hvad der mon er vores sande vej i livet – ja, så er det første skridt taget. Når vi så tør undersøge det nærmere, bevæge os lidt ud af komfortzonen og stå der, på noget der føles som tynd is – ja, så oplever vi gang på gang, at vi kan mere end vi tror. At vi ER mere end vi tror. At vi faktisk er det hele.

“Nåh! – det kan jeg også – wow!”
“Hold da op, det troede jeg slet ikke var mig, men det føles så rigtigt”.
“Åh, det her var hårdt at komme igennem, men hold da op, hvor har jeg bare lært meget om mig selv”

What to do?!

Bliv stille nok til at mærke dig selv, mediter, lyt til din intuition, øg dit bevidsthedsniveau, vær ærlig overfor dig selv, vær modig…………..verden venter på dig, lige præcis DIG!

 

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, inspiration og tilbud direkte i din indbakke.

Tak, så er du tilmeldt nyhedsbrevet.

God karma

Føler du dig inspireret, så send gerne inspirationen videre og del i dit netværk