fbpx

Fra tanke-mylder til tanke-ro

Pludselig en dag slog tanken mig – hvad er der sket?

Jeg har altid vendt og drejet alting i tankerne. “Sagde jeg nu det rigtige? Sagde jeg for lidt? Sagde jeg for meget? Hvad betyder det, at hun sagde sådan? Har jeg gjort det godt nok? Kunne jeg have gjort det anderledes? Skal jeg vælge det eller det?”

Jeg ER  jo mig og jeg er stadig meget følsom, mærker og fornemmer stadig meget omkring mig, MEN jeg tolker ikke på alting længere. Der er kommet en indre ro og en indre tro på mig, som gør at jeg kan adskille, hvad der er mit og hvad der er andres. Jeg kan lade mit autentiske jeg tage valgene og agere ud fra min intuition og indre visdom.

Hvad er det så der er sket?

Uden tvivl har regelmæssig meditation ændret alt for mig. Udover at jeg elsker at give mig selv den ro og selvkærlige pause som det er at meditere, så er der opstået følgende:

Dyb indre ro, hvor jeg virkelig mærker mig selv
Accept af at tingene er som de er
Troen på jeg kan finde alle mine svar
Troen på at jeg kan ændre det jeg ønsker
Troen på at jeg kan opnå det jeg ønsker
Frihed til at være mig selv og lade andre være dem selv

Jeg slipper aldrig meditation – føler mig overbevist om at mit hjerte, min sjæl, mit sind og min krop samles i en højere enhed via meditation.

Mediter uden forventninger til noget som helst – bare mediter, bare vær stille med dig selv, bare lad det ske som det sker. Uden forventninger!

 

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder, inspiration og tilbud direkte i din indbakke.

Tak, så er du tilmeldt nyhedsbrevet.

God karma

Føler du dig inspireret, så send gerne inspirationen videre og del i dit netværk